Scroll

Content Creation

Vette sh*t maken, daar houden we van. Ons team werkt met liefde en aandacht aan de meest uiteenlopende content. Maar wat doen we dan precies? Teveel om op te noemen. Van graphic design tot games en van social media campagnes tot visual effects. Eigenlijk kunnen we alles maken, kijk zelf maar:

Jouw verhaal,
op onze manier

Wat is er nou mooier dan verhalen vertellen? Arie Boomsma. Maar om bij het punt te blijven: in iedere productie die we maken staat het verhaal voorop. We luisteren naar jou, pakken de essentie van wat jij wil vertellen en destilleren dit tot een onvergeetbare beleving.

Techniek is een middel, geen doel

Je zou het misschien niet zeggen, maar wij zijn enorme tech nerds. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en vetste innovaties. Niet voor de gimmick factor, maar als tool om onze storytelling verder te brengen. Zo bombarderen we je netvlies met betekenis.

One stop shop

In onze studio kun je terecht voor al je content. Ons team bestaat uit specialisten in alle disciplines die naadloos op elkaar zijn ingespeeld. Dat scheelt jou heen en weer mailen tussen de editor hier, de grafisch vormgever daar en de audio guy wéér ergens anders. Onze rocksterren doen het allemaal.

What content?

Prijzen

Het budget. Onvermijdelijk, maar we denken graag met je mee. De variabelen zitten meestal in de hoeveelheid werk om van jouw productie écht iets unieks te maken. Reikt je budget niet zo ver als je fantasie? Dan bedenken we samen een oplossing die past. 

 

Offerte op maat of gewoon even babbelen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op of kom langs! We bijten niet. Tenzij je dat wil.