Scroll

Apps

Met developers en creatives onder één dak zijn wij jouw one-stop-shop voor apps. Alle platforms, alle devices. Volledig op maat gemaakt en tot de nok gevuld met content en met eigen CMS op zelf je app te kunnen beheren.

Creatieve Toepassingen

Wilde ideeën voor apps gaan we heel goed op. Of we een virtuele showroom kunnen bouwen? Reken maar. Of we een archeologische speurtocht door heel Limburg kunnen realiseren inclusief 3D scans? Heck yes. Deze pareltjes van ons creatieve development team (en meer) zijn te vinden in ons portfolio. Met een app maak je ieder idee uniek.

Features

  • Interactieve content van audio tour tot augmented reality;
  • Volledig op maat gemaakt of whitelabel;
  • Voor ieder budget een oplossing;
  • Onze UX-designers zorgen voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke interactie;
  • Augmented reality, 3D, games;
  • Voor Apple iOS en Android.

Optioneel

  • Onze content creators voorzien jouw app van teksten, afbeeldingen, video’s en meer;
  • Onderhoudscontract om altijd up-to-date te blijven;
  • Content in eigen beheer dankzij ons CMS.

Easy To Use

Een app is gedownload in een handomdraai, maar verwijderd in een oogwenk. Daarom vinden wij dat je lief moet zijn voor de gebruiker. Ze verdienen het. Een positieve user experience waar ease of use voorop staat is voor ons dus essentieel. We leren de doelgroep zo goed mogelijk kennen en testen onze designs regelmatig. Zo zorgen we dat iedere app een genot is om te gebruiken.

Content On Point

Video’s. 3D modellen. Geschreven of gesproken teksten. Een virtueel karakter die je door de app gidst. Volledig interactieve 3D animaties. Onze content creators leveren verse content om van jouw app een ervaring te maken. Of het nou iets compleet nieuws is of een likje verf voor je bestaande content, we got you.

Do It Yourself

Content up to date houden zonder tussenkomst van ons? Doe maar lekker zelf, met ons eigen cms; Mediabase. Voeg gemakkelijk nieuwe teksten, foto’s of video’s toe. Na drie keer controleren toch een typefoutje laten staan? Herkenbaar. Even inloggen in Mediabase en je fixt het zo.

Proces

Stap 1

Interview

Onze eerste date. Tijd om erachter te komen wat jij wilt vertellen en wie je wil bereiken.

Stap 2

Concepting

Hier gaan we los. Samen vinden we de perfecte invalshoek. Hier smelten alle verzamelde ingrediënten samen tot een heerlijke taart. Ik bedoel app.

Stap 3

Prototyping

Momentum is alles, dus het proof of concept laat niet lang op zich wachten. Met concrete voorbeelden checken we samen of we de goede richting op gaan.

Stap 4

Development

Dust settled? Nee? Mooi. Onze developers bouwen de daadwerkelijke app en de (UX-)designers tweaken het ontwerp om de best mogelijke user experience te behalen.

Stap 5

Testen

Zowel op usability als op performance testen we de volledige app. Die bugs worden keihard gesquished. Via meerdere beta-versies blijf je in de loop.

Stap 6

Lanceren

Hold on to your butts. Zodra jij blij bent met het resultaat gaan we live op de App Store en Google Play.

Proces

Prijzen

Het budget. Onvermijdelijk, maar we denken graag met je mee. De variabelen zitten meestal in de hoeveelheid werk om van jouw productie écht iets unieks te maken. Reikt je budget niet zo ver als je fantasie? Dan hebben we een whitelabel app optie voor je die je kunt uitbreiden zo ver je wilt.

Offerte op maat of gewoon even babbelen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op of kom langs! We bijten niet. Tenzij je dat wil.

Cases