Een grote, professionele, betaalbare greenscreen-studio huren in Gelderland? Zoek niet verder! Het Nieuwe Kader in Arnhem beschikt over de grootste greenscreen van oost-Nederland.

Onze L-vormige Greenscreen van 5.5 m hoog heeft een zijde van 9 m en een zijde van 6 m. De vloer zelf is ruim 80 m2. De wand is uitgelicht met 11 x 6 banks PL bakken en voor de voorgrond hangen er 4 x 6 banks PL bakken aan een truss die in hoogte te stellen is. Om het compleet te maken hebben we een in hoogte en hoek verstelbaar lichtplafond met 60 x 55W hoogfrequent koudlicht buizen. Het lichtplafond is in zes segmenten dimbaar waarmee de perfecte basis belichting te realiseren is. De greenscreen is uitgelicht met daglicht lampen met een kleurtemperatuur van 5400 Kelvin.

Naast het verhuren van de greenscreen-studio, kunt u ook bij ons terecht voor alle andere zaken die bij een productie komen kijken. Zo hebben we extra licht, camera’s, lenzen, audio en grip materiaal beschikbaar. Ook de inzet van personeel kunt u geheel door ons laten verzorgen. En hebben we het niet zelf dan kunnen we het desgewenst voor u organiseren. Een heerlijke lunch op de set? Laat het ons weten en wij regelen de rest!

Klik hier om de tarieven te bekijken voor huren van de studio en eventuele extra benodigdheden voor uw shoot.