3D SCANS/

Virtueel de ervaring van een object of product overbrengen? De mooiste beleving door middel van digitale 3D modellen./

3D SCANNEN

Haal objecten dichtbij! Met behulp van verschillende technieken, zoals photogrammetry en de draagbare Einscan scanner, maken wij nauwkeurige 3D scans van verschillende objecten en materiaalsoorten. De verzamelde gegevens worden omgezet in een kwalitatief hoogstaand 3D-model.

Niet alleen werken wij met de allernieuwste technieken, maar -veel belangrijker- we maken hier high end modellen van die we vervolgens inzetten bij bijvoorbeeld (VR) games, apps, catalogi op websites of in animaties. You name it!

WAAROM BIJ HET NIEUWE KADER

  • Techniek als middel voor het creëren van content en niet als doel op zich
  • Door een combinatie van technieken zorgen we voor de beste oplossing
  • Ervaring in uiteenlopende, creatieve toepassingen
  • Gespecialiseerd in het modelleren van kostbare objecten in uiteenlopende materiaalsoorten

TOEPASSINGEN 3D SCANS/

Ons team van 3D artists en creatieve developers ontwikkelt en denkt mee over talloze toepassingen en mogelijkheden om het meeste effect uit je 3D scans te halen./

Apps/

Het gebruik van 3D scans in apps is vernieuwend en gebruiksvriendelijk. Voor Archeoroute Limburg scanden we tientallen kunstobjecten en archeologische vondsten van de meest uiteenlopende materialen. Deze zijn te bewonderen in een spannende app.

(VR) games/

Het toepassen van 3D scans in games is interactief en levensecht. In opdracht van Erfgoed Gelderland ontwikkelen we een VR- game zodat spelers door middel van 3D modellen, museumstukken kunnen beleven zoals ze dat nog niet eerder hebt gedaan!

Catalogi & meer/

De oplossing voor een exacte weergave op afstand. Laat bezoekers en prospects jouw producten ervaren zoals ze dat niet eerder deden. Met een 3D gescand model haal je objecten dichtbij!